Τζόρτζεβιτς: "Κολλήσαμε στα τρίποντα λες και δίνουν 33 πόντους"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη αλλά ούτε και από το πολύ χαμηλό ποσοστό ευστοχίας του "τριφυλλιού" στα τρίποντα.

Τζόρτζεβιτς: "Κολλήσαμε στα τρίποντα λες και δίνουν 33 πόντους"
INTIME SPORTS

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, αρχίσαμε και τελειώσαμε το ματς. Κάθε νίκη είναι σημαντική για εμάς και προχωράμε", δήλωσε αρχικά ο Όγκνιεν Κούζμιτς και με τη σειρά του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε: "Συμφωνώ με τον Όγκνιεν σε ένα πράγμα. Είναι μια σημαντική νίκη αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα. Έπρεπε να έχουμε κλείσει το παιχνίδι νωρίτερα. Ήμασταν πεισματάρηδες και κολλήσαμε στα τρίποντα λες και δίνουν 33 πόντους και όχι τρεις. Από την άλλη πλευρά, αμυντικά είχαμε φάουλ να δώσουμε αλλά οι παίκτες μου δεν το εκμεταλλεύονταν. Πρέπει να μάθουν να το εκμεταλλεύονται και να το αξιοποιούν και να το δουλέψουν".

Για τον Αρκαδικό επεσήμανε: "Κάθε φορά που παίζουμε εκτός έδρας με υποδέχονται με αγάπη όλοι. Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό αλλά και τον κόουτς. Σίγουρα δεν είναι ίδια η ποιότητα των παικτών μας, όμως το ρόστερ που έχει το εκμεταλλεύεται πολύ καλά. Μου άρεσε πως έπαιξαν οι ψηλοί του στο παρκέ, ενώ αν ο Νουούτινεν συνέχιζε να σκοράρει έτσι στα τρίποντα, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Καταφέραμε να εξουδετερώσουμε και τον Μπράουν, κάτι που ήταν κλειδί για τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρκαδικός - Παναθηναϊκός 61-78

News 24/7

24MEDIA NETWORK