Τζόρτζεβιτς: "Ξέρω πώς να διαχειριστώ τον Παπαγιάννη"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, μίλησε για τη διαδικασία ένταξης του Γιώργου Παπαγιάννη στο υπόλοιπο σύνολο και "κάλυψε" τους έτερους ψηλούς.

Τζόρτζεβιτς: "Ξέρω πώς να διαχειριστώ τον Παπαγιάννη"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Στην αμυντική προσήλωση των παικτών του, την ενέργεια του Νικ Καλάθη και τη συμβολή του Γιώργου Παπαγιάννη αναφέρθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Ήταν ένα πολύ καλό μπασκετικό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη. Προσπάθησαν σκληρά και έπαιξαν με καρδιά. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και οι ομάδες ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες. Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ματς και μια ήττα στην Ευρωλίγκα. Εκεί δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε, οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και μπήκαν με αυτοπεποίθηση. Δεν δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ξεφύγει, παρά μόνο κάποια στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο, πράγμα φυσιολογικό.

Κάναμε καλή δουλειά απέναντι στα ατού της ΑΕΚ. Ξέραμε πως έχει έναν πολύ ταλαντούχο επιθετικά παίκτη στον Μαυροκεφαλίδη και νομίζω πως τον αντιμετωπίσαμε σωστά. Ήταν πολύ σημαντική η αμυντική προσήλωση στο ματς. Ήταν σημαντική επίσης η αντιμετώπιση του Κούπερ. Ξέραμε πως ήταν η μηχανή τους, ο δημιουργός τους. Ως τώρα είχε 10 ασίστ και 17 πόντους κατά μέσο όρο. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά επάνω του, ειδικά με τον Καλάθη.

Η δουλειά του Νικ είναι να ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε κάθε παιχνίδι. Ήταν αυτός που ανέβασε την άμυνά μας. Όταν χρειάζεται να ξεκουραστεί θα ξεκουραστεί. Το καλό με το Νικ είναι πως το κάνει σε κάθε αγώνα. Μπορεί να μην είναι καλός κάποιες φορές σε άλλους τομείς, αλλά στο κομμάτι της ενέργειας και της άμυνας είναι πάντα στο ίδιο επίπεδο.

Ο Παπαγιάννης αρχίζει αντιλαμβάνεται το μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύει σκληρά όλο και πιο πολύ. Είναι καλό παιδί και δουλευταράς. Σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι και να βελτιώνεται. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και μόνο θετικό είναι από ψυχολογικής πλευράς και από πλευράς εμπειρίας ότι έπαιξε. Νομίζω πως ήταν ένα από τα κλειδιά της νίκης μας. Δουλειά μας είναι να τον κάνουμε σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ξέρω ότι όλοι μιλούν για τους νεαρούς παίκτες με ενδιαφέρον. Πιστέψτε με, ξέρω τη διαδικασία για τους νεαρούς παίκτες. Θα πάρουν τις ευκαιρίες όταν είναι η κατάλληλη ώρα. Ξέρω καλά τη διαδικασία. Η υπομονή είναι σημαντική σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Κούζμιτς κόντρα στην Καβάλα χτύπησε τον αστράγαλο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό. Παρόλα αυτά προπονήθηκε και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ραντούλιτσα θέλαμε να παίξει σκληρά και δυνατά. Έπεσε στην παγίδα των φάουλ, ο Γιώργος πήρε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκε επάξια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 64-67

News 24/7

24MEDIA NETWORK