Τζόρτζεβιτς: "Ο Χέινς μάς έδωσε ενέργεια"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε το ντεμπούτο του Μαρκέζ Χέινς και τη γενικότερη συμπεριφορά της ομάδας του στο παρκέ. Τι είπε ο Άρης Λυκογιάννης

Τζόρτζεβιτς: "Ο Χέινς μάς έδωσε ενέργεια"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Μόνο από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του έμεινε ικανοποιημένος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στη Ρόδο.

Ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη μέσα από την άμυνα μας. Ήταν ένα σκληρό ματς. Ιστορικά, τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Ρόδο είναι πολύ δυνατά. Η επίθεσή μας δεν ήταν τόσο καλή. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα απέναντι στη ζώνη του Κολοσσού. Κρατούσαμε πολύ τη μπάλα και πασάραμε αργά. Ψάξαμε κάποια ματς απ με τους ψηλούς μας, βρήκαμε κάποια, αλλά γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίθεσή μας. Ο νέος μας παίκτης, ο Χέινς, είχε μόλις μια προπόνηση με την ομάδα. Έκανε καλή δουλειά στην άμυνα, πίεζε στη μπάλα και γενικά μας έδωσε ενέργεια. Επιθετικά είναι λογικό να μην έχει ακόμη ρυθμό, ευχόμαστε στη συνέχεια να είναι καλύτερος".

Ο Άρης Λυκογιάννης επεσήμανε από την πλευρά του: " Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από θέμα προσπάθειας και ενέργειας. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μικρές λεπτομέρειες, άλλα και την εξυπνάδα μας. Υπήρχαν στιγμές που δεν προσεγγίσαμε τόσο έξυπνα το ματς με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να πλησιάσουμε, κάναμε λάθη και έτσι άνοιγε ξανά η διαφορά. Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο που σημαίνει πως θα είναι πολύ παθιασμένος. Έχουμε τέσσερεις ημέρες για να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που παίζει άμυνα και κυρίως το ξύλο. Εδώ δεν αντέχουν άλλες κι άλλες ομάδες. Σήμερα δε νομίζω πως ήμασταν τόσο έξυπνοι. Αν ήμασταν, θεωρώ πως θα είχαμε καλύτερη τύχη στην έκβαση του παιχνιδιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κολοσσός - Παναθηναϊκός 64-77

News 24/7

24MEDIA NETWORK