Τζόρτζεβιτς: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Καλάθης"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τη νίκη επί των Τρικάλων και εστίασε στην εμφάνιση του Νικ Καλάθη που άγγιξε το triple double.

Τζόρτζεβιτς: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Καλάθης"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Νικ Καλάθης είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ χάνοντας για λίγο το triple double στο ματς με τα Τρίκαλα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε τόσο για τον διεθνή γκαρντ όσο και για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ήταν μια σημαντική νίκη. Δείξαμε σεβασμό απέναντι στα Τρίκαλα. Παίξαμε καλή άμυνα, που είναι και το δυνατό μας σημείο και πετύχαμε 32 πόντους από αιφνιδιασμό, πράγμα πρωτόγνωρο για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε αρκετά. Τα Τρίκαλα έπαιξαν επιθετικά. Προσπαθήσαμε να τους αντιμετωπίσουμε κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Είναι μια ομάδα που πιέζει και είχαμε στόχο να κάνουμε λιγότερα από δέκα. Τελικά κάναμε δώδεκα. Ξεκουράσαμε παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς και ο Γιάνκοβιτς, κάτι που μας επέτρεψε το καλό μας πρώτο ημίχρονο.

Χάσαμε, όμως, αρκετά ελεύθερα σουτ ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ίσως να φταίει η έλλειψη ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης. Ίσως το μυαλό μας να ήταν περισσότερο στο ματς με την Ζιέλονα Γκόρα, κάτι που είναι κάπως φυσιολογικό. Η σκέψη μας πλέον είναι στον αγώνα της Παρασκευής

Ο Καλάθης είναι αρκετά νέος για να ανταπεξέλθει. Προσπαθώ να μην εξαντλώ τους παίκτες του. Ο Παππάς επέστρεψε έπειτα από καιρό και έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Μας έχει στοιχίσει πολύ η έλλειψη του Μποχωρίδη. Ο Καλάθης έσπασε το δάκτυλό του και έχει βελτιωθεί μετά από αυτό. Ο επαγγελματισμός του είναι εκπληκτικός. Δεν έχασε ούτε μία προπόνηση λόγω του τραυματισμού του. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έχει αρκετή ενέργεια, να χτυπήσω ξύλο. Είναι εξαιρετικός".

Ο Κώστας Φλεβαράκης είπε από την πλευρά του: " Όταν παίζεις αυτά τα ματς με ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού ξέρεις πως βάσει λογικής φαίνεσαι καλός ή κακός ανάλογα με την εμφάνιση του αντιπάλου σου. Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Δουλεύει καλά και είναι σε φόρμα ειδικά στην Ευρωλίγκα, όπου προέρχεται από μια σημαντική νίκη. Όταν έχεις τόσα πολλά λάθη, τα οποία τιμωρούνται από τέτοιου επιπέδου αντίπαλο και έχεις μόλις δύο εύστοχα τρίποντα, δεν έχεις τύχη.

Θα θέλαμε τέτοια ματς να είναι πιο ανταγωνιστικά, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη που χρειάζεται για να περάσει στο Top 16 όπου αναμένεται να είναι καλύτερος, ειδικά μετά τις προσθήκες των Παππά και Μποχωρίδη. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Τρίκαλα 77-64

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK