Τζόρτζεβιτς: "Πολλά τα λάθη, η μπάλα πρέπει να είναι χρυσάφι"

Ο αριθμός των λαθών στο ματς με τα Τρίκαλα κακοφάνηκε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μίλησε για νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν

Τζόρτζεβιτς: "Πολλά τα λάθη, η μπάλα πρέπει να είναι χρυσάφι"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περίμενε μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες του στο ματς με τα Τρίκαλα.

Ο Σέρβος κόουτς σχολίασε μετά το 98-81: " Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι και δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε κάποια προβλήματα. Είχαμε πάντως την ενέργεια που χρειαζόταν. Αυτό που πιστεύω είναι πως η μπάλα πρέπει να είναι 'χρυσάφι', τα λάθη που κάναμε ήταν πολλά. Δύο παίκτες από τα Τρίκαλα είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ο Μπράουν στο πρώτο και στη συνέχεια ο Σόκο. Είναι καλοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αποτέλεσαν ένα τεστ για εμάς στο οποίο έπρεπε να απαντήσουμε χαμηλώνοντας το σχήμα.

Κάτι επίσης που δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα είναι να γυρίζει η μπάλα. Κάθε φορά που είχαμε παραπάνω από πέντε πάσες, βρήκαμε λύσεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο από τον οποίο έχουμε χάσει τρεις φορές και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε από την πλευρά του: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ καλή ατμόσφαιρα και πραγματικά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τέτοια ατμόσφαιρα θέλουμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Πατρών.

Εμείς πάμε στα παιχνίδια που θα κρίνουν όλη την σεζόν. Για την άμυνα που παίξαμε το σκορ πήγε πολύ ψηλά, θεωρώ ότι μας κόστισαν κάποια λάθη συν το τρομερό ποσοστό στα τρίποντα του Παναθηναϊκού που αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια και ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες ατυχίες, περιμένουμε να επιστρέψει και ο Ρόμπινσον που σήμερα δεν αγωνίστηκε καθώς πάμε σε παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν όλη την σεζόν".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρίκαλα - Παναθηναϊκός 81-98

News 24/7

24MEDIA NETWORK