Τζόρτζεβιτς: "Προσπαθούμε να βρεθούμε"

Δεν είχε πολλά να πει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Zhejiang Lions, στην πρώτη αναμέτρηση επί κινεζικού εδάφους.

Τζόρτζεβιτς: "Προσπαθούμε να βρεθούμε"

Στη μάχη με το χρόνο προκειμένου ν' αποκτηθεί ομοιογένεια αναφέρθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το 83-64 επί των Zhejiang Lions.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Είμαστε μια νέα ομάδα. Προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε σκληρά και είμαστε ευχαριστημένοι που παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα και κερδίσαμε".

Από μέρους του ο Σάσα Πάβλοβιτς τόνισε: "Ήταν ένα σκληρό ματς. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ δυνατά. Είμαστε μόνο λίγες μέρες όλοι μαζί και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Το buzzer beater του Διαμαντίδη

Zhejiang Lions - Παναθηναϊκός 64-83

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ