"Βαρύ" πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Με πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που είχε εκδώσει στις 24 Δεκεμβρίου!

"Βαρύ" πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Μέσα από εκείνο το κείμενο οι "πράσινοι" είχαν επιτεθεί στον ΕΣΑΚΕ και στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Αθλητικό Δικαστή να τους επιβάλει χρηματική ποινή και αυστηρή έγγραφη επίπληξη για το περιεχόμενο.

Η επίμαχη ανακοίνωση:

"Tο θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί αλλά ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι αρνούμαστε να παρουσιαστούμε δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα που θα προσμένουμε ίσως… κάποιο θαύμα!

Την ίδια στιγμή που η διαδικασία εξόντωσης και οικονομικής αιμορραγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλά κρατούν, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια προστασίας και ατιμωρησίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας διαδραματίστηκε το τελευταίο 24ωρο… Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατόπιν της προκλητικής αδιαφορίας που είχε επιδείξει στην απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ την 18η Νοεμβρίου του 2014 που τον καλούσε να ανακαλέσει τις δημόσιες δυσμενείς κρίσεις του της 1η Οκτωβρίου 2014, κλήθηκε εκ νέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη μη συμμόρφωσή του στην απόφαση.

Την Τρίτη 23/12/2014 ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να ανακάλεσε στον Αθλητικό Δικαστή τα όσα είχε πει με αποτέλεσμα να απαλλαγεί όπως ενημερωθήκαμε από την απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ της 24ης Δεκεμβρίου του 2014.

Για εμάς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανάκληση! Πουθενά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε δήλωση ανάκλησης ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός (ανεπίσημα βέβαια) διαψεύδει διαρκώς ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον Αθλητικό Δικαστή. Αυτό είναι εμφανές στον σημερινό Τύπο όπως και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Τα όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά είχαν ειπωθεί μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, καμερών και εκατομμυρίων τηλεθεατών και ακροατών την 1η Οκτωβρίου 2014 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακληθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ουδέποτε αποδέχθηκε ότι έγινε ανάκληση, ουδέποτε

γνωστοποίησε ότι υπήρξε ανάκληση κι αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση παραχωρείται ακόμη περισσότερο «έδαφος» στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε να εξακολουθήσουν τις προσβολές, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη, δυναμιτίζοντας διαρκώς το κλίμα. Γιατί να μην το κάνουν από τη στιγμή που απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων προστασίας και ατιμωρησίας;

Απαιτούμε άμεσα από το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ αλλά και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξουν τα δέοντα και να υπάρξει δημόσια δήλωση ανάκλησης από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μέχρι να συμβεί αυτό, το θέμα για εμάς δεν θα έχει κλείσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK