Χάκετ: "Είχα συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό"

Ο Ιταλός γκαρντ, Ντάνιελ Χάκετ θα συμμετέχει στο Summer League των Νιου Γιορκ Νικς, όμως παράλληλα αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Χάκετ: "Είχα συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό"

Ο Ντάνιελ Χάκετ πρόκειται να πετάξει τη Δευτέρα (06/07) για τις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετέχει στις προπονήσεις των Νιου Γιορκ Νικς, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

Με αφορμή το ταξίδι στην Αμερική, ο Ιταλός γκαρντ μίλησε στην ιταλική εφημερίδα και αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο μπορεί να τον βρει στην Ελλάδα, καθώς αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

"Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Θα προσπαθήσω να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση στο Summer League. Το μέλλον μου δεν είναι στην Ιταλία. Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή για μένα να παίξω στο εξωτερικό και σε ομάδα της Ευρωλίγκας", σχολίασε αρχικά ο 28χρονος άσος και συνέχισε:

"Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς μεγάλο διάστημα και είναι φίλος με τον μάνατζέρ μου. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για γκαρντ στην αγορά και δεν μπορώ να αρνηθώ πως είχαμε επαφή. Στις 18 Ιουλίου θα επιστρέψω στην Ιταλία και θα αποφασίσω για το μέλλον μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK