Χάνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Καλάθης!

Τα νυχτοπερπατήματα 4 παικτών στην Μόσχα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο μέτρο θα είναι η αφαίρεση της αρχηγίας από τον Νικ Καλάθη!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ενός κακού μύρια έπονται λέει η σοφή λαϊκή ρήση που φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το ξενύχτι των Γκιστ, Σίνγκλετον, Καλάθη και Ρίβερς στη Μόσχα και η παραβίαση του νυχτερινού ωραρίου είχε ως συνέπεια να παραπεμφθούν όλοι τους στη διοίκηση από τον Τσάβι Πασκουάλ και πλέον όλα δείχνουν πως οι καμπάνες είναι προ των πυλών.

Και τι "καμπάνες"! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας έχει πάρει την απόφαση να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Καλάθη και να το δώσει σε άλλον παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του στείλει το μήνυμα πως ο παίκτης που ηγείται των αποδυτηρίων οφείλει να δίνει και το καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Αυτό μάλιστα δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι θα "βγουν λάδι" αφού δεν αποκλείεται ακόμα και κάποια ακραία λύση όπως διακοπή συμβολαίου, με δεδομένο πως Γκιστ και Σίνγκλετον έχουν δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν, με μοναδικό ελαφρυντικό για τον Ρίβερς να είναι πως στο παρελθόν δεν είχε ξαναπασχολήσει τη διοίκηση με εξωαγωνιστικά παραπτώματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK