Χάντερ: "Έρχομαι αποφασισμένος να πετύχω"

Ενθουσιασμένος με την πρόκληση του Παναθηναϊκού δηλώνει ο Βινς Χάντερ.

Χάντερ: "Έρχομαι αποφασισμένος να πετύχω"

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στην εφημερίδα "Πράσινη":

"Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ό,τι καλύτερο για μένα και το μέλλον μου. Ξέρω καλά πού έρχομαι και είμαι βέβαιος πως η επιλογή αυτή θα αποδειχτεί σωστή για μένα και την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να βρω ένα καλό συμβόλαιο στο NBDL ή ακόμη και στο ΝΒΑ, αλλά η πρόταση από τον Παναθηναϊκό νιώθω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή. Στον Παναθηναϊκό θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω"

Για το αν φοβάται μήπως δεν έχει το χρόνο να προσαρμοστεί, είπε: "Στη ζωή μου έχω μάθει να μη φοβάμαι τίποτα. Έρχομαι στην Ευρώπη και είμαι αποφασισμένος να πετύχω τους στόχους μου. Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή στο μπασκετικό κομμάτι. Το άθλημα το ξέρω, ξέρω ποιες είναι οι αδυναμίες μου και πού μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Τα καλά στοιχεία μου είναι η αθλητικότητα, η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά μου. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί από τους προπονητές μου".

Για τη νέα του ομάδα και τον κόσμο της είπε: "Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα πράγματα, αλλά γνωρίζω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη παράδοση και πολλούς τίτλους. Επίσης γνωρίζω και την ψυχολογία του κόσμου που είναι συνέχεια στο πλευρό της ομάδας. Η αντιμετώπιση είναι διαφορετική από την Αμερική, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει είναι κάτι που θα μου αρέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK