Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Νίκολς

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε άλλο χρόνο και αφού συνάντησε πρόσφορο έδαφος απέκτησε τον Ντεμέτρις Νίκολς, καλύπτοντας το κενό στη θέση "4".

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Νίκολς

Ο Ντεμέτρις Νίκολς είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Οι "πράσινοι" πήραν την απόφαση να μην περιμένουν άλλο τον Οκάρο Γουάιτ και με τη συγκατάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη έκλεισαν τον Αμερικάνο φόργουορντ.

Το βράδυ μάλιστα της Παρασκευής η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο ενός έτους.

ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

Στα 32 του και μετά από δύο σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολς έρχεται στο "τριφύλλι" για ν' αποτελέσει μια εφεδρική λύση στις θέσεις μεταξύ 3-4, πίσω από τον Κέι Σι Ρίβερς και τον Τζέιμς Γκιστ.

Με την απόκτηση του Βοστονέζου, ο Παναθηναϊκός κλείνει τις θέσεις των ξένων για το πρωτάθλημα έχοντας επίσης στο ρόστερ τους Τζέιμς, Φελντέιν, Ρίβερς, Γκιστ και Σίνγκλετον. Στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τέσσερις εξ αυτών.

Ο Νίκολς έρχεται από μία σεζόν που είχε μείνει εκτός βασικού ροτέισον του Δημήτρη Ιτούδη στους πρωταθλητές Ευρώπης, έχοντας 4 πόντους με 63% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα. Είναι φόργουορντ που χρησιμοποιείται κυρίως για το μακρινό σουτ από τις γωνίες, δεν φημίζεται για την αμυντική επάρκειά του ή την έφεσή του στα ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Νίκολς ήταν (να γίνει) ο... νέος Καρμέλο
Γιατί ο Πεδουλάκης κατέληξε στον Νίκολς

News 24/7

24MEDIA NETWORK