"Υπότροπος" ο Γκιστ, το είχε ξανακάνει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Γκιστ "συλλαμβάνεται" να έχει κάνει χρήση ινδικής κάνναβης.

"Υπότροπος" ο Γκιστ, το είχε ξανακάνει!

Στο τέλος της σεζόν 2010-11, όταν ακόμη ήταν παίκτης της Παρτιζάν, ο Αμερικάνος φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε ελεγχθεί θετικός στην ίδια ουσία, σε ματς με τη Χέμοφαρμ, με αποτέλεσμα η συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε να τεθεί εν αμφιβόλω.

Τότε ο Τζέιμς Γκιστ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών μηνών από τη δράση. Αρχικά η τουρκική ομάδα είχε ακυρώσει τη συμφωνία της με τον 29χρονο άσο, αλλά μετά τη λήξη της ποινή τον ενέταξε κανονικά στο δυναμικό της.

Επειδή το ζήτημα είχε φτάσει τότε μέχρι τη FIBA, έχει καταγραφεί ως περιστατικό και δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να παίξει το ρόλο του στην εδώ εκδίκαση της υπόθεσης.

Oπερ σημαίνει πως η ποινή μπορεί να φτάσει τους τρεις μήνες έως και τον ένα χρόνο. Προφανώς γι' αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται για το πως θα κινηθεί.

Σε απολογία, χάνει το ντέρμπι

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκιστ κλήθηκε σε απολογία από τον ΕΣΚΑΝ για το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να του επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες. Οπερ σημαίνει πως χάνει σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αν η τιμωρία που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό είναι τέτοια που οι "πράσινοι" αποφασίσουν να τον αντικαταστήσουν, έχουν δικαίωμα να το κάνουν μέχρι τις 7 Μαΐου, 48 ώρες πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη:

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK