Αλεξανδρής: "Μακάρι ο Χάρης να ξεπεράσει τον πατέρα του"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αφού μίλησε -χαρούμενος ων- για την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Χάρη Μαρκόπουλο, τον κόουτς του Κόροιβου που κάνει τα πρώτα βήματά του ως πρώτος προπονητής.

Αλεξανδρής: "Μακάρι ο Χάρης να ξεπεράσει τον πατέρα του"

" Ο Θεός να δώσει τόση τύχη στον Χάρη όση του στέρησε με τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μη κάνει μεγάλη καριέρα ως παίκτης. Μακάρι να ξεπεράσει σε φήμη, αξία και συμμετοχές τον πατέρα του", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς, πάντα κύριος εντός και εκτός παρκέ.

Για το παιχνίδι ανέφερε: " Αν και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι η πίεση των παικτών ήταν μεγάλη. Απλά δεν ξέραμε σε πιο σημείο θα έφτανε. Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα και είχε καλή ψυχολογία.

Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να προηγηθούμε με δέκα πόντους διαφορά λίγο πριν το τέλος. Εκεί όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά ορισμένες καταστάσεις. Κάναμε βεβιασμένες ενέργειες, ενώ και η ζώνη του Κόροιβου μάς δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα ο αγώνας να κριθεί στις λεπτομέρειες. Εκεί βάλαμε κάποια σουτ και παίξαμε καλή άμυνα με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία.

Τώρα πιστεύω πως τώρα θα φύγει και το άγχος των παικτών. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός και η υποστήριξη στην ομάδα και στο πρόσωπό μου εξαιρετική. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί του και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην Α1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK