Απάντηση Βασιλακόπουλου στον Λιανό

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απάντησε στα πυρά του Λιανού με δηλώσεις που έκανε στο "Goal" και παρουσιάστηκε έκπληκτος με την επίθεση που δέχτηκε.

Απάντηση Βασιλακόπουλου στον Λιανό

Όπως ξεκαθάρισε, η ΕΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της αδειοδότητσης του Πανιωνίου, ούτε παρέμβαση έκανε, ούτε έχει δικαίωμα να παρέμβει σε τέτοιες υποθέσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ επισήμανε εξάλλου ότι οι υπεύθυνοι για μη αδειοδότηση του Πανιωνίου έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. "Δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα και δεν ρωτήθηκα και ποτέ από κανέναν για το τι θα γίνει με το όλο θέμα.

Δεν είναι δυνατόν να παρέμβω και δεν έχω το δικαίωμα να παρέμβω. Η ΕΕΑ είναι η μόνη που μπορεί να πάρει αποφάσεις σε τέτοια θέματα. Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Πού βρισκόμαστε; Υπάρχουν υπεύθυνοι για το πώς έφτασε ως εδώ ο Πανιώνιος και έχουν ονοματεπώνυμο. Και φυσικά δεν είναι η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Κανένας μας δεν ζήτησε από την ΕΕΑ να μην είναι ο Πανιώνιος στο νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ. Αποτελεί ντροπή να το λέει κάποιος αυτό για την ΕΟΚ. Ο καθένας, όμως, δυστυχώς λέει ό,τι θέλει αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Και μέσα σε όλα μεταθέτει και τις ευθύνες στους άλλους. Εμείς ζητήσαμε μόνο να τηρούνται οι νόμοι και φυσικά να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα. Τίποτα περισσότερο", τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK