Aπέσυρε την πρότασή του ο Μαργέτης

Με ανακοίνωσή του την Δευτέρα, ο Αντώνης Μαργέτης γνωστοποίησε ότι αποσύρει την πρότασή του για την εξαγορά της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Aπέσυρε την πρότασή του ο Μαργέτης
INTIME SPORTS

Αναλυτικά

"Κλήθηκα την ύστατη στιγμή να αναλάβω τις τύχες της ΚΑΕ Πανιώνιος προσπαθώντας να δώσω διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Έλαβα την απόφαση μου συνειδητά, σε καιρούς δύσκολους, έχοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία και όραμα για το παρών και το μέλλον της ομάδας που ο πατέρας μου υπηρέτησε σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο για πάνω από τριάντα χρόνια και εγώ φόρεσα την φανέλα της.

Κοινοποίησα επίσημα ως όφειλα το ενδιαφέρον μου απόκτησης της ΚΑΕ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Ηλία Λιανό, χωρίς προαπαιτούμενα και όρους, δίνοντας του όλες τις πληροφορίες που μου ζητηθήκαν διασφαλίζοντας την φερεγγυότητα και την διαφάνεια, εκτιμώντας την μέχρι σήμερα πολύ σημαντική προσφορά του.

Ταυτόχρονα ενημέρωσα τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ως όφειλα θεσμικά και έλαβα την πλήρη αποδοχή του.

Προχώρησα σε συζήτηση προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι αυτής της συμφωνίας και να οριστικοποιηθούν όλες οι ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια συναίνεσης και εξαντλώντας όλες μου τις δυνατότητες.

Είναι απολύτως θεμιτό η πρόταση μου να μην γίνει αποδεκτή για οποιονδήποτε λόγω καθώς κρίνετε τόσο υποκειμενικά όσο και αντικειμενικά.

Μέχρι τώρα και μετά την υποβολή συγκεκριμένης πρότασης από μεριάς μου δεν έχουμε καμιά απάντηση. Είναι επίσης αδιανόητο και αντιδεοντολογικό να πληροφορούμε μέσω του τύπου ότι παράλληλα με την διαδικασία που εξελίσσεται υπάρχουν επαφές, συμφωνίες, υπαναχωρήσεις και εν τέλει πρόκριση η μη την πρότασής μου ,εν αγνοία μου και κατά το δοκούν.

Επικοινώνησα με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ως τον μόνο θεσμικό κατά τον νόμο παράγοντα και μέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο οποίος δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εμπλοκή του στις όποιες υποτιθέμενες αυτές συμφωνίες.

Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω να εκθέτω το όνομα μου και το όνομα της οικογενείας μου. Αποσύρω την πρόταση μου και δηλώνω παρών να βοηθήσω αυτόν ή αυτούς που θα κρίνω ότι κινούνται με αποκλειστικό γνώμονα το παρών και το μέλλον της ομάδας μου, έξω από σκοπιμότητες ,σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Πανιωνίου και όλους τους επιφανείς και μη φίλους του Συλλόγου που στήριξαν την μέχρι σήμερα προσπάθειά μου.

Αντώνης Ν. Μαργέτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK