Αποχωρεί από Πανιώνιο ο Μαργέτης

Την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ο Αντώνης Μαργέτης, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, κατηγορώντας τα μέλη του ΔΣ πως κάνουν υποδείξεις, ενώ στην πραγματικότητα έπρεπε να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Αποχωρεί από Πανιώνιο ο Μαργέτης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον δύσκολο αγώνα που έκανε με σκοπό να καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League, ενώ νιώθει "ντροπή" όταν ακούει την σπέκουλα των χρεών να ανεβοκατεβαίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ανακοίνωση

"Σήμερα κλείνει για εμένα ο κύκλος που άνοιξε στις 12 Αυγούστου. Το τι συνέβη και για ποιους λόγους, έχει υπέρ αναλυθεί και αφήνω τα συμπεράσματα στον κάθε νοήμονα φίλαθλο.

Η ομάδα μας, από προχθές, εξασφάλισε την θέση που πρέπει πάντα να έχει στο ελληνικό μπάσκετ χωρίς καμιά αμφιβολία και αμφισβήτηση από κανέναν, τόσο θεσμικά όσο και ουσιαστικά.

Πανηγυρίζουμε την συμμετοχή μας εκεί που θα έπρεπε να είμαστε χωρίς να έχει γεννηθεί το παραμικρό ζήτημα, γιατί οι υπεύθυνοι έπραξαν το αυτονόητο αφού προηγουμένως είχαν διαπράξει το αδιανόητο.

Αφήνω μια πλήρη ομάδα η οποία δημιουργήθηκε από το μηδέν κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες αλλά με σαφή στρατηγική και την φιλοσοφία που ήθελα να περάσω για το παρόν και το μέλλον του Πανιωνίου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους αθλητές που δουλεύουν πολύ σκληρά, μέσα σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα αφήνοντας έξω από τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την προετοιμασία όλα τα τεκταινόμενα αυτό το διάστημα, δείχνοντας στο παρκέ ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, κ. Χρήστο Δάρα, ο οποίος βρέθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή ασπαζόμενος πλήρως την ανάγκη για σύμπραξη σε όλα τα επίπεδα γιατί ο Πανιώνιος είναι ένας.

Ντρέπομαι ως «παράγοντας» να ακούω την σπέκουλα των χρεών να ανεβοκατεβαίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όταν στην ομάδα μας υπάρχουν ορφανά παιδιά με πολύ ταλέντο που φτύνουν αίμα μέσα στο γήπεδο, ενώ τους οφείλονται μισθοί πείνας, έχοντας απλήρωτα ενοίκια και κοινόχρηστα ή που παίρνουν τρεις συγκοινωνίες για να κάνουν προπόνηση.

Καλώ τα μέλη του νέου Δ/Σ με τα οποία δεν είχα ως τώρα καμία επαφή, αντί υποδείξεων για σιωπή και επαναλαμβανόμενων δηλώσεων στήριξης και ευχαριστιών στον απερχόμενο ιδιοκτήτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους συνεχίζοντας το έργο μας, οκτώ ημέρες πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως καλά γνωρίζω ότι είναι απαραίτητο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι πρόθεση μας δεν ήταν να πουληθεί κανένας παίχτης με την απλή λογική της ανάδειξης και καταξίωσης όλων των νέων παιδιών του Πανιωνίου μέσα στο γήπεδο με βάση τον σχεδιασμό μας ώστε και να εξαργυρώσουν κάποια στιγμή στο πολλαπλάσιο την όποια υπεραξία τους προς όφελος της ομάδας αλλά και να εξασφαλίσουν για τους ίδιους την μεγαλύτερη δυνατή καριέρα.

Για την ιστορία η ομάδα που φτιάξαμε με σκοπό να κρατήσει τον Πανιώνιο εκεί που ανήκει διαχρονικά, μέσα από στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και να αποτελέσει την απαρχή για μια πορεία αυτονομίας και υγιούς ανάπτυξης, έχοντας ένα απολύτως διασφαλισμένο budget, είναι :

Προπονητής : Γιώργος Καλαφατάκης

Α’ Βοηθός Προπονητή : Βαγγέλης Μάγειρας

Β’ Βοηθός Προπονητή & Scouting : Μιχάλης Ραχωβίτσας

Ιατρός : Χρήστος Δάρας

Γυμναστής : Κώστας Ντάκουλας

Team Manager: Σωκράτης Ηλιάδης

1. Jarvis Threatt

2. Δημήτρης Σταμάτης

3. Κώστας Οικονομόπουλος

4. Tony Grandy

5. Ανδρέας Πετρόπουλος

6. Σπύρος Μοτσενίγος

7. Σωτήρης Μπιλής

8. Ανάστασης Σπυρόπουλος

9. Νίκος Μπάρλος

10. Milan Milosevic

11. Mat Hezekiah

12. Cory Remekun

Αντώνης Ν. Μαργέτης".

Διαβάστε ακόμη

Καλαφατάκης: "Αναστέλλουμε τις προπονήσεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK