Ήρθε ο Κόλεμαν για να παίξει με ΚΑΟΔ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η ένταξη του Ουίλιαμ Κόλεμαν στο ρόστερ του Πανιωνίου.

Ήρθε ο Κόλεμαν για να παίξει με ΚΑΟΔ

Η συμφωνία του 26χρονου Αμερικάνου πάουερ φόργουορντ (2μ05) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε επιτευχθεί από την Τετάρτη, όπως ήδη είχαμε γράψει, και ο νέος παίκτης των "κυανέρυθρων" πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να μπει στις προπονήσεις.

Αυτό θα συμβεί την Πέμπτη έτσι ώστε να είναι στη διάθεση του κόουτς Αλεξανδρή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Στο ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρεται πως ο Κόλεμαν " είναι γιος στρατιωτικού και οι μεταθέσεις του πατέρα του σε εμπόλεμες ζώνες τον έμαθαν να μη θεωρεί κάτι δεδομένο, αλλά και να μη ξεχνά ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ξημερώνει, όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Από το κολέγιο (Memphis Tigers -αποφοίτησε το 2011) είχε και έντονη φιλανθρωπική δράση, ενώ είναι πολύ ενεργός στα social networks, στην προσπάθεια του να ικανοποιεί απλές επιθυμίες του κόσμου που τον ακολουθεί. Όπως είχε εξηγήσει "δεν με αναγκάζει κανείς να κάνω ό,τι κάνω. Θέλω και τα κάνω. Αυτός ο άνθρωπος είμαι". Το 2009 και ενώ ήταν στο Miami Dade College, δέχθηκε πρόσκληση από τον Τζον Καλιπάρι για το Kentucky, αλλά δεν τη δέχθηκε "γιατί είχα δώσει το λόγο μου στους Tigers".

Το 2011 τον κάλεσαν στο Final Four του NCAA, ενώ τον Μάιο του ίδιου χρόνου πήρε bachelor στην εγκληματολογία. Όταν του έκανε πρόταση η ΛεΜαν (2011-12), όπως είπε, έψαξε στο Google να δει πού είναι και περί τίνος πρόκειται. Το αυτό έκανε και όταν προέκυψε η πρόταση από την Καβάλα (2012-13), πριν πάει στην Μπουντούτσνοστ (2013-14, Μαυροβούνιο), τη Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ) και τη Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), απ' όπου έφυγε για να έλθει στον Πανιώνιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK