Ξέσπασμα του Διαμαντόπουλου που ήθελε να επιστρέψει

Επίθεση σε παράγοντες του Πανιωνίου εξαπέλυσε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μέσω facebook.

Ξέσπασμα του Διαμαντόπουλου που ήθελε να επιστρέψει

Προφανώς ο έμπειρος γκαρντ επιχείρησε να επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και να κλείσει την καριέρα του εκεί, αλλά συνάντησε κλειστές πόρτες.

Ιδού τα όσα έγραψε:

" Νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που προσπάθησε να με φέρει κοντά στην ομάδα..δυστυχώς κάποιοι ξεχνάνε το παρελθόν..και ναι, δεν έκανα ποτέ την καριέρα που περίμεναν όλοι και ένας από τους λόγους ήταν ο Πανιώνιος..πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το 2003 κύριε Κωσταντώνη, μαζί ήσασταν στο ραντεβού με τον τότε πρόεδρο κ.Γερασημίδη, που είχατε συμφωνήσει να μεταγραφώ στην Ταουγκρές..μαζί ήσασταν κύριε Κωσταντώνη που με παρακαλουσάτε να μην πάω γιατί σας έβριζε ο κόσμος..ξεχνάτε κύριε Κωσταντώνη στο ραντεβού τότε με τον κύριο Γερασημίδη και τον τότε προπονητή κ.Μίσσα έβαζα χρήματα από το συμβόλαιό μου για να πάρει η ομάδα ξένους καλούς..ξεχνάτε τα Χριστούγεννα που έφυγα για την Σκαβολίνι ενώ μου χρωστούσατε ένα κάρο χρήματα και με παίρνατε όλοι κάθε μέρα να φύγω και να γυρίσω για να μην πέσει η ομάδα..και το έκανα, πέταξα την ευκαρία μου για να σωθεί ο Πανιώνιος χάνοντας πολλά εκατομύρια..

το ίδιο έκανα και στον Ολυμπιακό μετά από πιέσεις άφησα το διετές κλειστό για να ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου ομάδα..ξεχνάτε πόσες φορές έπαιζα με ενέσεις για να σωθεί ο Πανιώνιος..και τέλος γνωρίζετε εγώ και κάποιοι άλλοι τι αγώνα κάναμε για να σωθεί ο Πανιώνιος...μετά από 10 χρόνια το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω δυο χρόνια στον Πανιώνιο, να βοηθήσω από την πλευρά μου, ούτε ζήτησα πολλά χρήματα όπως βγάζουν μερικοί..είμαι 34 και όχι 40 και το μπάσκετ θα το σταματήσω όταν θέλω εγώ ..δυστυχώς είστε αχάριστοι ..προφανώς και εγώ δεν έκανα όπως ο κύριος Λινάρδος, μάλλον γιατί μας θέλει ο κόσμος και δεν σας αρέσει ..όσο για κάτι άλλους που βρισκόντουσαν μαζί μου και με άλλους και έλεγαν ότι οι προηγούμενοι είναι απαράδεκτοι εσείς κάνατε χειρότερα..

Σταματήστε την πιπίλα "ο Διαμαντόπουλος βάζει τον κόσμο" ότι κάνει ο κόσμος το κάνει γιατί ξέρει τι νιώθω για την ομάδα. Δεν έχω ανάγκη να βάλω κανέναν ..απλά λυπάμαι.. τίποτα άλλο..

Όσο για εσάς κύριε Χριστοδούλου Χρ. ο Φάνης ήταν ένας και μοναδικός που έχει φορέσει τη φανέλα του Ιστορικού Πανιωνίου. Είναι μοναδικός και ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου σε σύγκριση με τον Φάνη..όμως όλοι οι άλλοι δεν είναι το ίδιο. Δε νομίζω κύριε Χριστοδούλου να βάλανε πολλοί χρήματα από την τσέπη τους για να μη πέσει η ομάδα η να χάρισαν χρήματα και να μην κάνουν προσφυγές ..μιλάμε για εκατομύρια και όχι για 5000€ και 10000€ Σημαίες υπήρξαν πολλές και πριν Φάνη εποχή. Όπως επίσης μεγάλη σημαία ήταν ο αείμνηστος Μπόμπαν Γιάνκοβιτς ο οποίος έχασε τη ζωή του για την ομάδα και το παθος του και γενικώς υπήρχαν σημαίες και σε άλλα πόστα όπως ο αείμνηστος Ανδρέας Βαρίκας.

Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τις αξίες και να εκτιμώ...θέλετε δε θέλετε ορισμένοι εκεί μέσα στο Πανιώνιο και σε άλλη ομάδα να πάω θα έρχομαι να βλέπω τον Πανιώνιο. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο, έχει και ταλέντα και κόσμο να πάει πολύ ψηλά..Πανιώνιος δεν γεννήθηκα αλλά έγινα και τίμησα τη φανέλα με το παραπάνω χωρίς συμφέροντα ...καλή τύχη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά..τελικά είναι διαφορετικό να ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK