"Ο Λιανός ρυθμιστής των εξελίξεων"

Τις αποφάσεις του Ηλία Λιανού αναμένει η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος, χαρακτηρίζοντάς τον σε ανακοίνωση "κύριο ρυθμιστή των εξελίξεων" για το αύριο του μπασκετικού τμήματος.

"Ο Λιανός ρυθμιστής των εξελίξεων"

" Νέα Σμύρνη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας, ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στο εξαιρετικά δύσκολο έργο μας, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την ιστορία του Συλλόγου.

Πρωταρχικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος της αδειοδότησης της ομάδας για τη συνέχιση της συμμετοχής της στην Α1, έπαιξε φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., κος Ηλίας Λιανός. Αυτός με καίριες και αποτελεσματικές κινήσεις κατέβαλλε 100,000 € για την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή και κατάφερε την ύστατη ώρα να κρατήσει τον Πανιώνιο στην θέση που του ανήκει.

Στην προσπάθεια αυτή, ήταν σημαντική η συμπαράσταση ΟΛΩΝ των φιλάθλων του Πανιωνίου καθώς και των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να απευθύνουμε στον Δήμαρχο της πόλης κο Σταύρο Τζουλάκη, που με σθένος και καθαρό λόγο προέβαλλε στην Ε.Ε.Α. την απαίτηση του λαού της Νέας Σμύρνης για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στην Α1.

Ο κος Ηλίας Λιανός, είναι ο κύριος ρυθμιστής των εξελίξεων, για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΚΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.".

News 24/7

24MEDIA NETWORK