"Οι ομάδες χτίζονται από τις ήττες"

Ο Πανιώνιος υπέστη τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα του σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος, από τα Τρίκαλα, αλλά ο Βαγγέλης Δεγάιτας προσπάθησε να μην δείξει πανικοβλημένος.

"Οι ομάδες χτίζονται από τις ήττες"

Αναγνώρισε ότι " τα Τρίκαλα νίκησαν δίκαια" και συνέχισε λέγοντας ότι " το μπάσκετ δεν φτιάχνεται με θεωρία, αλλά μόνο με δουλειά. Αυτό, δυστυχώς απαιτεί χρόνο. Θεωρώ αυτό το σημείο ως το πιο κρίσιμο, από την άποψη της αξιολόγησης υλικού. Πρέπει να γίνει σωστή αξιολόγηση και να αποφασίσουμε για τις προσθήκες". Συνεγχάρη δε τους παίκτες του για την προσπάθεια και εμφανίστηκε σίγουρος ότι " η εικόνα θ' αλλάξει. Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες χτίζονται από την ήττα".

Βέβαιος για την ανάκαμψη του Πανιωνίου δήλωσε και ο θριαμβευτής στη Νέα Σμύρνη Κώστας Φλεβαράκης, υποστηρίζοντας ότι " ως ομάδα διαθέτει πολύ ταλέντο και με τη στήριξη αυτού του κόσμου είναι βέβαιο πως οι καλύτερες ημέρες θα έλθουν".

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νοοτροπία των παικτών του, " τη μαχητικότητα, το πάθος και τη σοβαρότητα που είχαν, στοιχεία που τους ζητούσα όλη την εβδομάδα". Συμπλήρωσε δε πως " είναι μάλλον καλύτερο που παίζουμε τώρα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό γιατί η προσγείωση θα έλθει έτσι κι αλλιώς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK