Ούρλιαζε μπροστά στην κάμερα ο Αλευρογιάννης (VIDEO)

Tι ξέσπασμα και αυτό από τον Σταύρο Αλευρογιάννη μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ; Μετά την οριστικοποίηση της σωτηρίας του Πανιωνίου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ απασφάλισε ουρλιάζοντας!

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Αλευρογιάννης EUROKINISSI

Κάτι η ένταση της προσπάθειας, κάτι η κριτική που του είχε (δικαίως) ασκηθεί τους τελευταίους μήνες, δεν ήθελε και πολύ ο Σταύρος Αλευρογιάννης να ξεσπάσει on camera.

Και όταν λέμε να ξεσπάσει, το ενοούμε. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Πανιώνιος πήρε το μικρόφωνο της ΕΡΤ και μετά τους λυγμούς του ύψωσε τους τόνους και άρχισε να ουρλιάζει δίπλα στον εμβρόντητο συνάδελφο της ΕΡΤ, Κώστα Χαλβατσιώτη.

Αυτά που είπε ήταν τα εξής: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. πρώτα από όλους τους παίκτες γιατί όλη την χρονιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν και με μία βαριά ήττα. Κάναμε παρά πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ στην σκέψη μου να γίνω πρόεδρος ή διοικητικός παράγοντας. Εξακολουθώ να λέω ότι είμαι γιατρός.

Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Θέλω να σας πω ότι ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε όλη τη χρονιά όσο καμία άλλη ομάδα, τόσο από έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος διοικητικός παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο πολύ για τις επιλογές μου και για τις αποφάσεις μου από τους ίδιους τους Πανιώνιους. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους. Για μία ακόμη φορά. Και πρέπει όλοι να το χωνέψετε ότι ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο και μόνο"!

Δείτε το VIDEO

News 24/7

24MEDIA NETWORK