Ψάχνει... 20ευρα ο Πανιώνιος

Μέσω... facebook η καμπάνια συγκέντρωσης των χρημάτων που αναζητά η ΚΑΕ Πανιώνιος προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ψάχνει... 20ευρα ο Πανιώνιος

Για το μεσημέρι της επόμενης Τετάρτης 23/8 η διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ Πανιώνιος προγραμμάτισε συνέντευξη Τύπου. Σ' αυτήν προτίθεται να ενημερώσει " για τις εξελίξεις που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ για την συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία της περιόδου 2017 - 2018".

Μέχρι τότε τότε ευελπιστεί να έχει συλλέξει τα 100.000 ευρώ που ψάχνει για να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στη Stoiximan.gr Basket League!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που "τρέχουν" το πρότζεκτ για να μην χαθεί ό,τι κατακτήθηκε την τελευταία διετία στο παρκέ, έχουν ήδη βρεθεί άλλα τόσα και όποιος θέλει μπορεί να καταθέτει χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό που αφορά την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Κάθε μερίδιο κοστίζει 20 ευρώ, όποτε αναζητούνται 5.000!

" Ο κόσμος μας, είναι η δύναμή μας. Στηρίζουμε το μπάσκετ του Πανιωνίου, δηλώνουμε συμ – ΜΕΤΟΧΗ στην προσπάθεια που γίνεται", ανέφεραν στην ανάρτηση που έγινε στο facebook οι "κυανέρυθροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK