ΣΟΚ: Δεν παίζει Α1 ο Πανιώνιος

Ένα καλό και ένα κακό νέο για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στην Α1 μετά από τρία χρόνια απουσίας, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν πήρε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αποτέλεσμα όχι μόνο ν' αποχωρεί από την Α1 αλλά να είναι ορατή πλέον η πιθανότητα καθόδου μέχρι τα τοπικά.

ΣΟΚ: Δεν παίζει Α1 ο Πανιώνιος

Οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν το φάκελο, σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτή την ώρα. Ο ΕΣΑΚΕ έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη και ήδη ανεπίσημα ειδοποίησε την Καβάλα ότι θα πρέπει να είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην Α1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως το αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος της Νέα Σμύρνης

Από τη στιγμή που δεν έχει ΚΑΕ, δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Α2, ως εκ τούτου οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά του είναι δύο: είτε να κατέβει στην Β' Εθνική ως ερασιτέχνης είτε να μην αγωνιστεί καθόλου τη σεζόν 2014-15 προκειμένου να επιστρέψει την επομένη στα τοπικά, ένα δρόμο που ακολούθησε ο Πανελλήνιος.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ιστορικοί παράγοντες του Πανιωνίου καταβάλλουν προσπάθεια να βρεθεί μια λύση έστω και εξωθεσμική, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί στην Α1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK