Στον πόλεμο την πληρώνει ο... Πανιώνιος

Καλωσήρθατε στη δεύτερη μεγάλη μάχη του πολέμου ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ. Μετά την νίκη Χαλβατζάκη στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και την ήττα του υποψηφίου που στηρίχθηκε από την ομοσπονδία (Μαμαλάκης) η δεύτερη πράξη λαμβάνει χώρα με έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Πανιώνιος να βρίσκεται στη μέση.

Στον πόλεμο την πληρώνει ο... Πανιώνιος

Καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες από παλιούς παράγοντες των "κυανέρυθρων" να πειστεί η EOK να συναινέσει στο αίτημα του ΕΣΑΚΕ (να συνυπογράψει όπως ζητά η επιτροπή) προς την ΕΕΑ προκειμένου να δοθεί μία μικρή παράταση. Η ανακοίνωση από την πλευρά της ομοσπονδίας, η οποία ουσιαστικά θέτει τον Πανιώνιο προ των ευθυνών του, δεν αφήνει μεγάλη αισιοδοξία για μία καλύτερη μεταχείριση.

Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, η ομοσπονδία είχε ήδη θέσει θέμα έγκαιρης κατάθεσης δικαιολογητικών προκειμένου να μην χρειαστεί να πάρει θέση σε τέτοια ζητήματα.

Από την πλευρά του Πανιωνίου, μόνο ανεπίσημα βεβαίως, προκύπτει πως η ομάδα πέφτει θύμα της στήριξης προς τον Γιώργο Χαλβατζάκη, κάτι που είχε εξοργίσει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Από την άλλη όμως, δεν γίνεται σαφές πώς θα δοθεί λύση μέσα στις επόμενες δύο ημέρες όταν δεν έχει συμβεί έως τώρα. Η παρουσία του Ηλία Λιανού την τελευταία στιγμή δεν μοιάζει να είναι η μόνιμη λύση που θα ήθελε ο σύλλογος, αλλά αποτελεί μία εξέλιξη. Παράλληλα προκαλεί τόνους ερωτηματικών για τη στάση του μέχρι την Δευτέρα όταν και κρινόταν η τύχη της ΚΑΕ.

Η Καβάλα έχει ενημερωθεί μεν, παρακολουθεί τις εξελίξεις και σύμφωνα με όσα δήλωσε στις 11/9 ο πρόεδρος της ΚΑΕ, είναι έτοιμη για να επιστρέψει στα σαλόνια.

Αντί επιλόγου ένα σύντομο και σίγουρα πετυχημένο ανέκδοτο: ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΟΚ: "Μην μας εμπλέκετε, αναλάβατε τις ευθύνες σας"

Δεν παίζει στην Α1 ο Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK