Ζιάγκος, Γιατζόγλου, Ζιάγκος ένα... τσιγάρο δρόμος

Σε λιγότερο από 24 ώρες στον Πανιώνιο είναι πιθανό να πετύχουν ένα... μοναδικό ρεκόρ. Να κάνουν τέσσερις "εναλλαγές" στον πάγκο τους, την ίδια ώρα που η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην Α1.

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ziagos EUROKINISSI

Μπορεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Πανιώνιος να μετρά τρεις νίκες ( η μία κόντρα στην κυπελλούχο ΑΕΚ) και να έχασε στο... νήμα από τον Ολυμπιακό με 73-79, παρόλα αυτά το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του "Ιστορικού" αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Μέχρις εδώ όλα καλά. Το όνομα που ακούστηκε ως αντικαταστάτης ήταν αυτό του Στιβ Γιατζόγλου, του έμπειρου προπονητή που τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρόσωπο που έχει σηκώσει αντιδράσεις, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλαθλοι του Πανιώνιου αντέδρασαν έντονα όταν άκουγαν πως συμφώνησε να καθίσει στο... τιμόνι του συλλόγου. Οι φωνές έφεραν εξελίξεις και τελικά το deal ακυρώθηκε, με τον Δημήτρη Μισιακό να προωθείται σε πρώτο προπονητή.

Ούτε αυτός όμως φαίνεται πως θα... στεριώσει, αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννη, ένιωσε θιγμένος από τις αντιδράσεις και είναι πιθανό να αποχωρήσει από το πόστο του. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη να φέρει πίσω τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ταμείο: Πιθανή... τετραπλή εναλλαγή στον πάγκο σε λιγότερο από 24 ώρες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK