Αμυνα, η... αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ

Στις τέσσερις τελευταίες ήττες του, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μέσο όρο 83,2 πόντους έχοντας... χειρότερο προφίλ στον συγκεκριμένο τομέα από αγώνα σε αγώνα.

Αμυνα, η... αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι αμυντικές επιδόσεις αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" στο ματς με την Μπεσίκτας δέχτηκε 100 πόντους και με αυτή την συγκομιδή, οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν το "διπλό". Αυτό το ματς ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό που οι "ασπρόμαυροι" δείχνουν αδυναμίες στην άμυνα καθώς γενικώς τις έχουν φανερώσει στις τέσσερις τελευταίες τους ήττες.

Στο παιχνίδι με την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 73 πόντους (στο κακό αμυντικό κομμάτι στάθηκαν οι Μάρκοβιτς και Μαρκόπουλος μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα) ενώ ο "Δικέφαλος" είχε παθητικό 76 πόντους απέναντι στην Ζενίτ. Κόντρα στον Αρη ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 84 πόντους και 100 απέναντι στην Μπεσίκτας.

Οι "ασπρόμαυροι", δηλαδή, έχουν δεχτεί μέσο όρο 83,2 πόντους στα ματς με Κηφισιά, Ζενίτ, Αρη και Μπεσίκτας ενώ δείχνουν ολοένα και χειρότεροι στον συγκεκριμένο τομέα στα τελευταία παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας 80-100

News 24/7

24MEDIA NETWORK