Άμυνα, το... όπλο στο "Παλατάκι"

Στα πέντε ματς των πλέι οφ που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ στο "PAOK Sports Arena", έχει παθητικό 63 πόντους μέσο όρο και μόνο σε έναν αγώνα δέχτηκε πάνω από 62 πόντους.

Άμυνα, το... όπλο στο "Παλατάκι"

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός αμυντικά στο σαββατιάτικο (13/6) ματς με τον Αρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του "Δικεφάλου" στον συγκεκριμένο τομέα. Αμυντικά είναι γεγονός πως οι "ασπρόμαυροι" τα πηγαίνουν ιδιαίτερα ικανοποιητικά στα πλέι οφ όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στο "Παλατάκι", έχει παθητικό 63 πόντους μέσο όρο.

Μάλιστα μόνο σε ένα ματς δέχτηκε πάνω από 62 πόντους και ήταν ο αγώνας της ημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό (65-83 το αποτέλεσμα), στον οποίο οι "ασπρόμαυροι" ήταν κακοί και οι "πράσινοι" είχαν πετύχει 50 πόντους στο ημίχρονο. Σχετικά με τα υπόλοιπα ματς, στο πρώτο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για τα προημιτελικά ο "Δικέφαλος δέχτηκε 59 πόντους ενώ στον τρίτο αγώνα δέχτηκε 62 πόντους. Στον πρώτο μικρό τελικό με τον Αρη το παθητικό των "ασπρόμαυρων" ήταν 60 πόντοι και στον τρίτο μικρό τελικό ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μόνο 51 πόντους.

Αναλυτικά οι αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" στα πλέι οφ:

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 66-59 (Προημιτελικά 1ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 75-62 (Προημιτελικά 3ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 65-83 (Ημιτελικά 3ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Αρης 67-60 (Μικρός τελικός 1ος αγώνας)

ΠΑΟΚ-Αρης 62-51 (Μικρός τελικός 3ος αγώνας)

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ