Ανακοίνωση για το θέμα Μαρκόπουλου, δεν τον αφήνει να φύγει ο ΠΑΟΚ

Τι ανέφερε διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σούλη Μαρκόπουλου για τον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωση για το θέμα Μαρκόπουλου, δεν τον αφήνει να φύγει ο ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν συναινεί. Τούτο άφησε να εννοηθεί με την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το έκτακτο ΔΣ της Κυριακής. Το ερώτημα είναι πλέον τι θα πράξει ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος είχε ταξιδέψει την Κυριακή στην Αθήνα και είχε αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρολευκών" προκειμένου ν' αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: " Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή.

Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ".

Ήταν κάτι για το οποίο είχε γράψει το Contra.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αφού οι πιέσεις προς τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τους συνεργάτες του ήταν έντονες. Μάλιστα μικρή μερίδα φιλάθλων βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ για ν' αποτρέψει την ενδεχόμενη μετακίνηση του Μαρκόπουλου στον Ολυμπιακό.

Το σχόλιο που από την ΚΑΕ συνόδευε την ανακοίνωση ήταν πως " προπονητής μας είναι ο Μαρκόπουλος". Αν αυτό ρίχνει τους τίτλους τέλους στο σίριαλ, θα φανεί οριστικά τη Δευτέρα, αφού αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του Έλληνα Κόουτς.

Διαβάστε ακόμη:

Κηφισιά-Ολυμπιακός 68-67

Τόμιτς: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Σχόλιο Τάσου Μαγουλά: Δεν ξέρει αν έχει προπονητή

Συμφώνησε με Μαρκόπουλο ο Ολυμπιακός

Σφαιρόπουλος για ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK