Αναζητά χορηγούς ο Πρέλεβιτς

Επαφές για χορηγίες είχε την Τετάρτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς, την ίδια ώρα που την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στην τράπεζα η πλευρά του ΠΑΟΚ το ποσό της εγγυητικής και να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα. Ικανοποίηση για Κασελάκη από την "πρώτη" του.

Αναζητά χορηγούς ο Πρέλεβιτς

Η οριστική λύση στο θέμα της εγγυητικής αναμένεται να δοθεί την Πέμπτη σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ. Την συγκεκριμένη μέρα ο "Δικέφαλος" θα καταθέσει στην τράπεζα το ποσό των 100.000 ευρώ και έτσι την Παρασκευή αναμένεται η έκδοσή της. Ετσι το συγκεκριμένο "αγκάθι" πρόκειται να "βγει", την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν να "βγάλει" η FIBA τους "ασπρόμαυρους" από την λίστα των ομάδων που έχουν απαγόρευση μεταγραφών.

Ο "Δικέφαλος" εδώ και καιρό έχει ενημερώσει πως πλήρωσε τον Ντέγιαν Τομάσεβις, μετέφερε και στον παίκτη πως θα πρέπει να κάνει κάτι το αντίστοιχο και ως εκ τούτου περιμένει να λυθεί το θέμα αυτό αυτά τα 24ωρα για να προχωρήσει και η διαδικασία της έκδοσης των δελτίων ώστε ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε την Τετάρτη (12/9) στην Αθήνα και είχε ραντεβού για χορηγίες. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι το χειροπιαστό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ που είναι δεδομένη η σημασία που δίνουν σε αυτό το θέμα για να έρθουν έτσι και άλλα έσοδα στην ομάδα. Κατά τα άλλα από την πρώτη προπόνηση του Λεωνίδα Κασελάκη, στον ΠΑΟΚ δηλώνουν ικανοποιημένοι για την φυσική κατάσταση του παίκτη. Πλέον το βάρος πέφτει στο να μάθει ο ίδιος τα συστήματα. Σίγουρο το ότι θα πάρει χρόνο στο τουρνουά της Πάτρας, κάτι βέβαια που θα γίνει και με τους Παπαδόπουλο (ανεβάζει ρυθμούς όσον αφορά την φυσική κατάσταση) και Χάτσερ.

Τέλος, να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να λένε πως για την ώρα έχει κλείσει το ρόστερ και δεν αναμένεται να αποκτηθεί (τουλάχιστον άμεσα) παίκτης στο "4". Υπάρχει πάντως μια πιθανότητα ο Γιώργος Γεωργάκης εάν δεν υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (αυτή την στιγμή αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), να απασχολήσει το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση στην ρακέτα (ο "παίκτης" είχε ενοχληθεί από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ατζέντη του πριν αρχίσει τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK