Αναζητώντας ένα δυνατό "πεντάρι"

Εναν καλαθοσφαιριστή που θα "γεμίζει" την ρακέτα, θέλει ο ΠΑΟΚ για την θέση "5". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αναζητώντας ένα δυνατό "πεντάρι"

Πλην της περιφέρειας, στον ΠΑΟΚ ψάχνονται και για την ρακέτα περιμένοντας πάντα την υπόθεση του Κέβιν Λάνγφορντ για τον οποίο έχουμε αναφέρει πως στον "Δικέφαλο" υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την παραμονή του (εφόσον δεν προκύψει ξαφνικά κάποια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό).

Για την θέση "5", με δεδομένο πως ακόμη κι αν μείνει ο Αμερικανός δεν είναι ο παίκτης που μαζί με τους Μαργαρίτη και Μάρκοβιτς θα δώσουν όγκο μέσα στο "ζωγραφιστό", ο ΠΑΟΚ θέλει έναν δυνατό σέντερ που να "γεμίζει" την ρακέτα, που θα έχει πιο... πλούσιες κινήσεις επιθετικά σε σχέση με τον Τζούλιαν Βον και θα μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά.

Για την ενίσχυση στο "ζωγραφιστό" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να "τρέξει" η περίπτωση του Ελτον Μπράουν. Πρόκειται για έμπειρο και δυνατό σέντερ αλλά το τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή του, θα εξαρτηθεί και από το κασέ. Στο μεταξύ για την θέση "1" έχει προταθεί ο Ντι Μπράουν αλλά είναι ακριβός ενώ είναι στο μυαλό ο Ααρον Κραφτ, το όνομα του οποίου έχουμε αποκαλύψει για τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK