Αναζητώντας ένα δυνατό "πεντάρι"

Εναν καλαθοσφαιριστή που θα "γεμίζει" την ρακέτα, θέλει ο ΠΑΟΚ για την θέση "5". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αναζητώντας ένα δυνατό "πεντάρι"

Πλην της περιφέρειας, στον ΠΑΟΚ ψάχνονται και για την ρακέτα περιμένοντας πάντα την υπόθεση του Κέβιν Λάνγφορντ για τον οποίο έχουμε αναφέρει πως στον "Δικέφαλο" υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την παραμονή του (εφόσον δεν προκύψει ξαφνικά κάποια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό).

Για την θέση "5", με δεδομένο πως ακόμη κι αν μείνει ο Αμερικανός δεν είναι ο παίκτης που μαζί με τους Μαργαρίτη και Μάρκοβιτς θα δώσουν όγκο μέσα στο "ζωγραφιστό", ο ΠΑΟΚ θέλει έναν δυνατό σέντερ που να "γεμίζει" την ρακέτα, που θα έχει πιο... πλούσιες κινήσεις επιθετικά σε σχέση με τον Τζούλιαν Βον και θα μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά.

Για την ενίσχυση στο "ζωγραφιστό" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να "τρέξει" η περίπτωση του Ελτον Μπράουν. Πρόκειται για έμπειρο και δυνατό σέντερ αλλά το τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή του, θα εξαρτηθεί και από το κασέ. Στο μεταξύ για την θέση "1" έχει προταθεί ο Ντι Μπράουν αλλά είναι ακριβός ενώ είναι στο μυαλό ο Ααρον Κραφτ, το όνομα του οποίου έχουμε αποκαλύψει για τον ΠΑΟΚ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ