Από εβδομάδα τα σπουδαία για Λάνγκφορντ, Γκάλογουεϊ

Την επόμενη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ περιμένουν... οριστικά νέα στις υποθέσεις των Λάνγκφορντ και Γκάλογουεϊ και η ΚΑΕ ενδεχομένως να είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνία με παίκτη ή παίκτες.

Από εβδομάδα τα σπουδαία για Λάνγκφορντ, Γκάλογουεϊ

Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα την άλλη εβδομάδα αναμένονται σημαντικά νέα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Στελέχη της ομάδας, μάλιστα, πιθανολογούν πως η ΚΑΕ ενδεχομένως να μπορέσει να ανακοινώσει συμφωνία με κάποιον παίκτη ή παίκτες. Στη παρούσα φάση η προσοχή είναι στραμμένη στις υποθέσεις των Λάνγκφορντ και Γκάλογουεϊ.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν πάρα πολύ την παραμονή του πρώτου, περιμένουν κάτι το... οριστικό στην υπόθεσή του την ερχόμενη εβδομάδα αλλά αν δεν υπάρχει, στον "Δικέφαλο" λογικά θα ενεργοποιήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών καθώς έχει γίνει μια προεργασία.

Σχετικά με τον Γκάλογουεϊ, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ "ανέβει" οικονομικά  όσον αφορά την πρόταση, τότε το θέμα του -στο οποίο έχουν γίνει βήματα προόδου- θα έχει οριστικά αίσιο τέλος (η πλευρά του παίκτη δεν φαίνεται πρόθυμη να "κατέβει" οικονομικά αφού είναι σε θέση να βρει υψηλότερη πρόταση σε σχέση με αυτή των "ασπρόμαυρων").

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ