Αποφασίζει και ξενιτεύεται ο Τσαϊρέλης

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έχει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό και όλα δείχνουν πως κλείνει γι' αυτόν το κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Επαφές για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ξεκίνησαν συζητήσεις Χαλβατζάκης και ΟΠΑΠ.

Αποφασίζει και ξενιτεύεται ο Τσαϊρέλης

Φαίνεται πως σύντομα θα γίνει γνωστό που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Όπως προκύπτει, ο Έλληνας φόργουορντ μελετά τρεις περιπτώσεις ομάδων από το εξωτερικό που του προσφέρουν καλό συμβόλαιο και σύντομα θα αποφασίσει πού θα πάει κλείνοντας, σε αυτή τη φάση το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα έγιναν συζητήσεις με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και ίσως "τρέξει" άμεσα το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σχετικά τώρα με την περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή που συμφώνησε με τη Νέα Κηφισιά, αυτό έγινε γιατί αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να επανέλθει σταδιακά από τον τραυματισμό χωρίς να επιβαρυνθεί από τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ. Για τη φροντ λάιν στον "Δικέφαλο" δίνουν μεγάλο βάρος, βλέπουν Αμερικανούς και σκέφτονται πολλές περιπτώσεις.

Αρέσει για παράδειγμα ένας παίκτης τύπου Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος βέβαια ακόμη κι αν φύγει από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί ν' αποκτηθεί εξαιτίας του υψηλού κασέ του. Ούτε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που θα μπορούσε να είναι μια λύση, είναι φθηνός.

Στα υπ' όψιν σίγουρα είναι ο Τζούλιαν Βον που έπαιξε στον ΚΑΟΔ.

Τέλος, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 17χρονο Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει στην Αθήνα και ως εκ τούτου

Τέλος ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στην Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη για το θέμα του ΟΠΑΠ, για το οποίο ο Γιώργος Χαλβατζάκης είχε τη Δευτέρα σχετική συνάντηση. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Οργανισμό να βοηθήσει οικονομικά και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK