Απρόοπτο με Σχορτσανίτη, αμφίβολος με ΑΕΚ

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω έντονου μυϊκού σπασμού στη μέση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τίθεται εν αμφιβόλω.

Απρόοπτο με Σχορτσανίτη, αμφίβολος με ΑΕΚ
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ

Απρόοπτο με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας σέντερ παρουσίασε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Πέμπτης (14/04), αλλά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Οπως προκύπτει από τον ΠΑΟΚ, στη παρούσα φάση θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.

Η ανάλυση της ΑΕΚ

Ο αγώνας με την "Ένωση" πλησιάζει και την Πέμπτη υπήρχε... φροντιστήριο του Σούλη Μαρκόπουλου στους παίκτες του αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του έτερου "Δικεφάλου". Μέσω βίντεο αναλύθηκε από τον έμπειρο κόουτς το πώς αγωνίζεται το σύνολο του Γιούρι Ζντοβς και έτσι δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν το Σάββατο να "σπάσουν" την έδρα της ΑΕΚ αφού εκτός όλων των άλλων θεωρούν πως το πρώτο ματς των προημιτελικών μπορεί να αποτελέσει "κλειδί" για την υπόθεση πρόκριση.

Αν οι "ασπρόμαυροι" τα καταφέρουν στο ΟΑΚΑ, τότε στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολύ στον ενθουσιασμό που θα υπάρχει στον κόσμο της ομάδας έτσι ώστε το "Παλατάκι" να γίνει ιδιαίτερα... δύσκολη έδρα για την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK