Αργεί ο Κλάντον, ψάχνει άλλον σέντερ ο ΠΑΟΚ

Ο Κιθ Κλάντον ζήτησε προθεσμία τριών εβδομάδων για να απαντήσει και σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ θα ψάξει για σέντερ. Τα επόμενα 24ωρα η απάντηση του Τέπιτς.

Αργεί ο Κλάντον, ψάχνει άλλον σέντερ ο ΠΑΟΚ
Kλάντον ΠΑΟΚ

Νέα σχετικά με τις υποθέσεις των Μιλένκο Τέπιτς και Κιθ Κλάντον είχαν την Τρίτη στον ΠΑΟΚ καθώς υπήρξε επικοινωνία με τον ατζέντη αμφότερων, τον Παναγιώτη Καπάζογλου.

Στον "Δικέφαλο" την Τετάρτη ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουν την απάντηση του Σέρβου γκαρντ και μένει να φανεί αν επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, παρόλο που ο παίκτης ζητήσει παράταση για να απαντήσει.

Στο θέμα του Κλάντον, ο τελευταίος τρενάρει την απάντησή του και ζήτησε νέα διορία. Αφού ο ίδιος δεν έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ, θ' αναζητηθεί εναλλακτική επιλογή δίχως περιορισμούς, με την έννοια πως δεν θα περιμένει τον Αμερικανό. Αν βέβαια σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει για τη ρακέτα και ο παίκτης είναι ακόμη ελεύθερος, ίσως προκύψει συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, κουβέντα έγινε και για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο νεαρός φόργουορντ έχει προτάσεις από κάποιες ομάδες και μάλιστα έχει μιλήσει με προπονητές που του δίνουν δραστήριο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μέσω του ατζέντη του ο παίκτης του Κοροίβου ζήτησε να διερευνήσει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και αν είναι διατεθειμένος να "τρέξει" άμεσα το θέμα της απόκτησής του.

Από τον "Δικέφαλο" μεταφέρθηκε προς την πλευρά του παίκτη πως προτεραιότητα είναι να "κλείσει" το ζήτημα του Τέπιτς και στην συνέχεια του Κασελάκη. Μετά από αυτό, ο παίκτης δεν θα περιμένει τον ΠΑΟΚ, θα συζητήσει με άλλες ομάδες και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει σχετικά σύντομα με άλλον σύλλογο.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK