Ατομικές ο εργατικός Σαλούστρος

Ο Χρήστος Σαλούστρος κάνει ατομικές προπονήσεις στο "Παλατάκι", μόλις λίγες μέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Ο Τέλης Ζουρνατσίδης θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Ατομικές ο εργατικός Σαλούστρος

Επιστροφή για τον Χρήστο Σαλούστρο στο "Παλατάκι"... Ο τελευταίος ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο του ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ τελείωσαν στις 17/6 στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη και έτσι ο "Σαλού" ξεκίνησε έτσι από... νωρίς την δουλειά και δεν προτίμησε να ξεκουραστεί αυτό το διάστημα.

Στο μεταξύ ο "Δικέφαλος" το επόμενο διάστημα περιμένει την -οριστική- απάντηση του Τζέικ Οντουμ για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Βέβαια στους "ασπρόμαυρους" δεν βιάζονται πολύ για το θέμα (φαίνεται να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές)...

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων ο Ζουρνατσίδης

Το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τις 27 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου, θα δώσει ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Ο τελευταίος θα τσεκάρει νεαρούς παίκτες ενώ ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου", Θωμάς Κώττας θα παίξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ