Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Βασιλειάδης

Την Μ. Τετάρτη ο Κώστας Βασιλειάδης τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή λόγω της φραστικής επίθεσης του Ελληνα παίκτη στον διαιτητή Πηλοΐδη.

Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Βασιλειάδη για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι και αφότου υπήρξε η απολογία το πρωί της Μ. Τετάρτης, ο Ελληνας τιμωρήθηκε.

Η τιμωρία ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη καθώς στο φύλλο αγώνα του ματς με την ΑΕΚ που έγινε στη Θεσσαλονίκη γράφτηκε πως ο Βασιλειάδης είπε " άντε γ$%# εσύ ρε"στον διαιτητή Πηλοΐδη.

Στον "Δικέφαλο" στέκονταν πως δεν θα ήταν και τόσο δίκαιη η τιμωρία του γιατί η τεχνική ποινή δόθηκε στον παίκτη (έτσι "ήρθε" και η αποβολή του από το ματς του προηγούμενου Σαββάτου) ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να παίξει τον ρόλο του "πυροσβέστη" στη "σύγκρουση" του Μαυροκεφαλίδη με τον Δέδα.

Οπως και να έχει, είναι σημαντικό πρόβλημα για τον "Δικέφαλο" το ότι θα λείπει ο Ελληνας παίκτης ενώ ως γνωστόν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο τραυματίας, Απόλλωνας Τσόχλας.

Την Μ. Τετάρτη, επίσης, υπήρξε απολογία και της ΚΑΕ για όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 2.500 ευρώ. Αναλυτικά η απόφαση για την τιμωρία της ΚΑΕ αλλά και του Βασιλειάδη (τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 2.000 ευρώ):

" 1) Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:

α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€ και

β) για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (φτύσιμο και ρίψη νερού στους διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας), πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 23-4-2016 και

2) Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία υβριστικής συμπεριφοράς κατά του διευθύνοντος τον αγώνα Α΄ διαιτητή, ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ίδιο ως άνω αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK