Δεν παίζει ο Δέδας με Τραμπζονσπόρ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα τεστάρει το επόμενο τριήμερο τις δυνάμεις των παικτών του στο τουρνουά Pinar Cup 2015 που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη.

Δεν παίζει ο Δέδας με Τραμπζονσπόρ
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει για τον πρώτο αγώνα του τουρνουά Pinar Cup 2015 στη Σμύρνη, με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ, τον Γιώργο Δέδα, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Παρασκευής (02/10) λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και παρόλο που ήταν δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, θα βρεθούν συγκεκριμένα στη Σμύρνη οι εξης παίκτες: Ντούβνιακ, Τέπιτς, Λιάπης, Χαραλαμπίδης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Κώττας, Μάρκοβιτς, Καμάρας και Σαλούστρος.

Ο ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, ότι θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (1/10, 17.00) την Τραμπζονσπόρ, την Παρασκευή (2/10, 17.00) την Ανκαρα και το Σάββατο (3/10, 16.00) την Καρσίγιακα.

Η περίπτωση Μπάλαμπαν

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση ενός σέντερ και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι του 26χρονου Ντάρκο Μπάλαμπαν. Μάλιστα, υπάρχει μία πληροφορία που αναφέρει ότι το θέμα του είνα σε προχωρημένο στάδιο. Πρόκειται για παίκτη ύψους 2.10 ο οποίος κατάγεται από την Σερβία και πέρσι έπαιζε στην Νατουρτέξ (Ουγγαρία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK