Δεν προπονήθηκε ο Σχορτσανίτης

Για προληπτικούς λόγους εξαιτίας μιας ενόχλησης στον αστράγαλο, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας (7/12) αλλά θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (8/12). "Μέσα" Kώστας ο Βασιλειάδης.

Δεν προπονήθηκε ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Δίχως τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (7/12) Ο "Σόφο", που γύρισε το πόδι του στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, δεν συμμετείχε προληπτικά στο πρόγραμμα της ομάδας λόγω ενόχλησης στον αστράγαλο αλλά την Τρίτη (εκτός απροόπτου) αναμένεται να προπονηθεί. Στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν κανονικά ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος είχε πόνους στο στομάχι πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έκανε παράλληλα θεραπεία εξαιτίας ενόχλησης στη γάμπα, δίχως να υπάρχει κάποια ανησυχία. Στα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ λένε πως "δεν έχουμε κάτι" (για τον -ακριβό- Τόμας Ντελινινκάιτις, στον "Δικέφαλο" αναφέρεται πως δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν) και όλη η προσοχή της ομάδας αυτή την στιγμή έχει δοθεί στο κρίσιμο ματς με την Αβτοντορ που θα γίνει στο "Παλατάκι" την Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK