Διάστρεμμα ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική με συνέπεια να μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη και την Παρασκευή θα φανεί αν υπολογίζεται για το ματς με τον Αρκαδικό. Προπονήθηκε ο Μαργαρίτης.

Διάστρεμμα ο Σχορτσανίτης

Νέο πρόβλημα για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Την Τετάρτη εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Ετσι δεν προπονήθηκε, θα μείνει στα "πιτς" την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και θα ξεκαθαριστεί αν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Αρκαδικό.

Ο "Σόφο" δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ το διάστρεμμα που υπέστη είναι ελαφρύ. Για το ματς με τον Αρκαδικό δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης (εκτός αν αλλάξουν δραματικά τα γεγονότα τις τελευταίες μέρες, κάτι που δεν φαίνεται πως μπορεί να συμβεί) αφού συνεχίζει με θεραπεία για το πρόβλημα στο πέλμα ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Θυμίζουμε πως ο Ελληνας φόργουορντ την Τρίτη έμεινε εκτός προπόνησης (προληπτικά αυτό) λόγω κούρασης.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ