"Διπλό" στην Πάτρα και για τον... κόσμο

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν στήριξη από τον κόσμο στο ματς με την Αβτοντόρ και θέλουν με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, να του δώσουν ένα... ακόμη κίνητρο ώστε να βρεθεί στο "Παλατάκι" την επόμενη εβδομάδα

"Διπλό" στην Πάτρα και για τον... κόσμο
ΠΑΟΚ μπάσκετ

Την εφετινή σεζόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει στηρίξει ιδιαίτερα το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου και την επόμενη εβδομάδα (9/12) υπάρχει το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Αβτοντόρ στο "Παλατάκι". Στον "Δικέφαλο" περιμένουν την στήριξη των φίλων της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocu. Η αλήθεια είναι πως θέλουν το "διπλό" στον αγώνα (5/12) με τον Απόλλωνα για να δώσουν ένα ακόμη κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να βρεθεί στο "Παλατάκι" στο ματς με τους Ρώσους.

Η νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας είναι ικανή να "ζεστάνει" τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων", το "διπλό" ωστόσο στην Πάτρα θα τους "ζεστάνει" ακόμη περισσότερο εν όψει του αγώνα με την Αβτοντορ και αυτό το ξέρουν καλά στον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως την Πέμπτη οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" προπονήθηκαν στην Πάτρα και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στην διάθεσή του. Στον "Δικέφαλο" λένε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στα μεταγραφικά (αυτή είναι η θέση της ΚΑΕ) και πως η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς με τον Απόλλωνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK