Δίχως Σχορτσανίτη απέναντι στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει σημαντική απώλεια απέναντι στην ΑΕΚ αφού παρέμενε το πρόβλημα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη μέση και έτσι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση".

Δίχως Σχορτσανίτη απέναντι στην ΑΕΚ

Εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αφού σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα..

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος την Πέμπτη παρουσίασε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση και δεν βελτιώθηκε αρκετά η κατάστασή του την Παρασκευή.

Ετσι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση" στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και σίγουρα αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου ο "Σόφο" είναι πολύ σημαντικός για τους "ασπρόμαυρους" και όταν δεν αγωνίζεται, ο "Δικέφαλος" μοιάζει με... άλλη ομάδα (δηλαδή χάνει αρκετά σε ποιότητα).

Εκανε ένεση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο Σχορτσανίτης ακολούθησε ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει τους έντονους πόνους στη μέση. Μάλιστα έκανε και ένεση αλλά το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε (πλέον το ζητούμενο είναι να είναι έτοιμος για τον αγώνα που θα γίνει στο "Παλατάκι").

Στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να δίνουν πιθανότητες για το ακραίο σενάριο ο "Σόφο" να νιώθει καλά το Σάββατο και να ταξιδέψει την συγκεκριμένη μέρα στην Αθήνα έτσι ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ματς με την "Ενωση". Εχει μείνει εκτός αποστολής και σε αυτήν για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι οι Τέπιτς, Λιάπης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Κώτττας, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς, Χάτσερ και Κλάντον.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ