Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Νίκολα Μάρκοβιτς πιθανότατα να μην αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναικό. Την Κυριακή ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες.

Δεν ανέβασε στροφές την Κυριακή ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες για το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη αλλά θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ τόσο για το ματς με τον Παναθηναικό όσο και γι' αυτό απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας.

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τους "πράσινους", σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί. Θυμίζουμε πως την Παρασκευή και το Σάββατο ο Μάρκοβιτς ακολούθησε θεραπεία για τον μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης καθώς είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αβτοντορ.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα