Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Νίκολα Μάρκοβιτς πιθανότατα να μην αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναικό. Την Κυριακή ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες.

Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Μάρκοβιτς

Δεν ανέβασε στροφές την Κυριακή ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες για το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη αλλά θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ τόσο για το ματς με τον Παναθηναικό όσο και γι' αυτό απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας.

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τους "πράσινους", σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί. Θυμίζουμε πως την Παρασκευή και το Σάββατο ο Μάρκοβιτς ακολούθησε θεραπεία για τον μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης καθώς είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αβτοντορ.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ