Εγκώμια Κατσαρή για την νυν διοίκηση

Ο Θανάσης Κατσαρής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην νυν διοίκηση της ΚΑΕ. Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Εγκώμια Κατσαρή για την νυν διοίκηση

Την... καλή δουλειά που κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ υπογράμμισε ο Θανάσης Κατσαρής στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη. Κάποια στιγμή ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ότι το νυν σχήμα της ΚΑΕ λειτουργεί δίχως μετόχους. Ξεκαθάριζε, βέβαια, πως δεν έχει απολύτως τίποτα με τα νυν πρόσωπα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αλλά στεκόταν στο θέμα των μετόχων.

Τότε ο Κατσαρής τον παρέπεμψε να τα μεταφέρει αυτά στην Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ που είναι προγραμματισμένη στις 15/4 τονίζοντας πάντως πως η διοίκηση που υπάρχει στο τμήμα μπάσκετ, τα πάει ικανοποιητικά. Συγκεκριμένα έλεγε σε "πηγαδάκια" μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ.: "Δεν υπάρχουν καλύτεροι (σ.σ. από την νυν διοίκηση)... Ας τους αφήσουμε αυτούς να δουλέψουν. Από 1990 ψάχνουμε επενδυτή και δεν βρίσκουμε. Και εγώ ψάχνω αλλά δεν βρίσκω. Αν υπάρχει καλύτερη λύση, φέρτε την".

News 24/7

24MEDIA NETWORK