Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις Σχορτσιανίτη-ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Καπάζογλου, που εκπροσωπεί τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, μιλάει για το θέμα της συμφωνίας του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις Σχορτσιανίτη-ΠΑΟΚ

Για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη... Οι ενδείξεις που έχουν στον ΠΑΟΚ είναι πως λογικά το θέμα θα "τελειώσει" θετικά την Παρασκευή. Επικοινωνήσαμε με τον ατζέντη του Ελληνα σέντερ, Παναγιώτη Καπάζογλου και σχετικά με το θέμα του "γάμου" του "Σόφο" με τον "Δικέφαλο" μας είπε το ζήτημα " είναι σε αρκετά τελικό στάδιο".

Βέβαια υπάρχει και το θέμα του συμβολαίου του Σχορτσιανίτη. Σε περίπτωση που μέσα στον χειμώνα έρθει μια... εξαιρετική πρόταση από ομάδας της Euroleague, μπορεί ο "Σόφο" να μην "βγάλει" όλη την σεζόν στους "ασπρόμαυρους". Στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε ο παίκτης να θέλει να μείνει σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Εξάλλου υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας στη μέση αφού ο "Δικέφαλος" αν αποκλείσει τον Φάρο, θα προκριθεί στον τελικό. " Αυτό το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη, όχι μεταξύ του ΠΑΟΚ, του παίκτη και των media",είπε κ. Καπάζογλου που δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το ζήτημα του συμβολαίου του "Σόφο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK