Εκκίνηση για το καμπ του ΠΑΟΚ

Άρχισε τη Δευτέρα το καμπ του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι", με όσους συμμετέχουν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συμβόλαιο.

Εκκίνηση για το καμπ του ΠΑΟΚ

Το καμπ του ΠΑΟΚ άρχισε στο "Παλατάκι" και μέσα από off season προπονήσεις επαγγελματίες αλλά και νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να βρεθουν θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ήταν αυτός που είχε την εποπτεία, δίνοντας οδηγίες στους παίκτες που βρέθηκαν στο "Παλατάκι".

Το καμπ θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ