Έκλεισε την πόρτα για Χάτσερ: οι πέντε αρνήσεις του ΠΑΟΚ

Τα "όχι" στις πέντε ομάδες που έχουν κάνει προτάσεις για τον Γουίλιαμ Χάτσερ και ο ατζέντης του που ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

Έκλεισε την πόρτα για Χάτσερ: οι πέντε αρνήσεις του ΠΑΟΚ
Χάτσερ ΠΑΟΚ

Η εξαιρετική σεζόν του Γουίλιαμ Χάτσερ την τρέχουσα σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Θέμα αποχώρησης του Αμερικανού από τον ΠΑΟΚ πάντως δεν υπάρχε, όπως τουλάχιστον διέρρεε από το περιβάλλον του.

Στο λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ ανέφερε πως η Σαραγόσα κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Χάτσερ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε την έγκρισή του. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού, Χάρη Παπαδόπουλο έγινε σαφές πως ο Χάτσερ "θα μείνει στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει θέμα να φύγει".

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει πρόταση για τον Αμερικανό αφού πέραν της ισπανικής ομάδας, υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας, τη Λιέτουβος Ρίτας (αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Eurocup), την Κόνιασπορ και την Ανδόρα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε διάθεση να χάσει ένα σημαντικό παίκτη όπως τον Χάτσερ, ούτε ο Αμερικανός πίεσε προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού νιώθει καλά στον "Δικέφαλο".

Στους "ασπρόμαυρους" έχουν εξαιρετική άποψη για τον Αμερικανό, το κασέ του οποίου πάντως είναι δεδομένο πως θ' ανέβει το καλοκαίρι και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνει. Πάντως εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ (π.χ. μέσω Σαββίδη), τότε ο "Δικέφαλος" θα μπορεί να συζητήσει με καλύτερες συνθήκες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χάτσερ.

Ρίχνει τις τιμές

Στον ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να αυξήσουν την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς (9/3) με τον Απόλλωνα Πάτρας αρχίζουν από πέντε ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια μείωση. Η διάθεση αρχίζει από την Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK