Εκτός ο Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί πόδι.

Εκτός ο Λάνγκφορντ

Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο Αμερικάνος ψηλός του ΠΑΟΚ έχει καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων και έμεινε εκτός προπόνησης, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί του πόδι.

Από εκεί και πέρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε για μία ώρα στους παίκτες του το παιχνίδι της Τρίτης με τον Αρη. Υπήρξε πρόγραμμα αποκατάστασης για και ασκήσεις τακτικής και πλέον στον "Δικέφαλο" επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου που θα γίνει στο "Παλατάκι".

Αντίδραση για την διαιτησία

Σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στο ματς με τον Αρη και τα παράπονα που εκφράστηκαν μέσω των δηλώσεων του Σούλη Μαρκόπουλου, κάποια στιγμή από τον "Δικέφαλο" αναμένεται να υπάρξει κάποια μορφή αντίδρασης προς τα αρμόδια όργανα.

Viral ΒΙΝΤΕΟ

Το εξόφθαλμο λάθος στους 'Δυο Ξένους' που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

Πολιτική ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟ

Ρούφα τη π@τσ@ και χόρεψε ένα τσάμικο

Οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν σε διάδρομο έξω από την ολομέλεια και με αφορμή τη ρίψη των φυλλαδίων από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός απευθύνθηκε στον κ. Σκουρολιάκο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ