Ελπίζει σε "ναι" του Σχορτσανίτη

Από τον ΠΑΟΚ έχουν μεταφέρει προς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη τη διάθεση που υπάρχει για συνεργασία και ελπίζουν σε "γάμο" με τον Ελληνα σέντερ.

Ελπίζει σε "ναι" του Σχορτσανίτη

Την Τρίτη είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Eίναι γεγονός ότι στον "Δικέφαλο" έχουν ασχοληθεί με τον θηριώδη σέντερ ενώ έχει μεταφερθεί στην πλευρά του παίκτη η διάθεση για συνεργασία, με τα χρήματα (όχι πολλά) που μπορεί να "δώσει" ο ΠΑΟΚ.

Στους "ασπρόμαυρους" ποντάρουν στο ότι ο Σχορτσανίτης θα πει το "ναι" (συγκρατημένη αισιοδοξία φαίνεται να υπάρχει) ώστε δουλεύοντας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, η καριέρα του να πάρει ξανά την... πάνω βόλτα.

Οπως και με άλλους παίκτες, έτσι και με τον "Σόφο" στον ΠΑΟΚ δίνουν την ευκαιρία προσφέροντας το κίνητρο στον παίκτη να παλέψει για ένα καλύτερο συμβόλαιο. Aλλωστε ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να προσφέρει πολλά λεφτά.

Στους υποψήφιους θα μπορούσε να είναι και ο Τζελίλ Ακιντέλε που αναμένεται να μείνει ελεύθερος (τυπικά ακόμη δεν είναι) από την Γιεσιλγκιρεσούν.

Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην πιάτσα των ατζέντηδων μεταφέρθηκε πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί κάποια στιγμή με παίκτη στο "4" που να μπορεί να παίζει και στο "5". Στο "4" μπορούν να προσφέρουν οι Μαργαρίτης, Κακαρούδης και Μάρκοβιτς, εκτός κι αν μελλοντικά προκύψει θέμα σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τον Σέρβο (για την ώρα βέβαια αυτό φαίνεται να είναι "τραβηγμένο" σενάριο), ο οποίος δεν έχει κάνει ιδιαίτερα καλά ματς με εξαίρεση αυτό με την Μπεσίκτας που είχε θετική παρουσία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Σχορτσιανίτη, ατζέντηδες που έχουν επαφές με στελέχη του ΠΑΟΚ τονίζουν πως έχουν την αίσθηση πως το θέμα του "γάμου" μεταξύ των δύο πλευρών θα "κλείσει" θετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK