Ένας... αλλαγμένος ΠΑΟΚ φέτος

Την περσινή σεζόν χρειάστηκε να γίνουν 17 ματς πρωταθλήματος για να γνωρίσει την πέμπτη του ήττα ο ΠΑΟΚ ενώ φέτος ο "Δικέφαλος" έχει πέντε αρνητικά αποτελέσματα σε οχτώ αγώνες.

Ένας... αλλαγμένος ΠΑΟΚ φέτος

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (5/12) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών δεν τα κατάφερε και γνώρισε την πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα σε οχτώ ματς. Τόσα πολλά αρνητικά αποτελέσματα για τον "Δικέφαλο" σε τόσο σύντομο διάστημα είναι κάπως... περίεργο για τους "ασπρόμαυρους", ειδικά με την πορεία που έχουν τα τελευταία χρόνια στη Basket League. Αν δούμε την περσινή σεζόν (2014-15), θα διαπιστώσουμε πως πέρασαν 17 ματς για φτάσει ο ΠΑΟΚ τις πέντε ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο "Δικέφαλος" στις 18/02/2015 είχε χάσει εκτός έδρας από τον Κόροιβο (απέναντι στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, ο ΠΑΟΚ είχε δώσει το 17ο παιχνίδι του) και αυτό ήταν το πέμπτο του αρνητικό αποτέλεσμα για τους "ασπρόμαυρους" μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό (εκτός έδρας ήττα), τον Απόλλωνα Πατρών (εκτός έδρας ήττα) και τον Αρη (εντός και εκτός έδρας ήττα).

Φέτος (2015-16) ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει τις πέντε ήττες στα πρώτα οχτώ ματς στη Basket League έχοντας παίξει τρία ντέρμπι, αυτά κόντρα σε ΑΕΚ, Αρη και Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν (2014-15), ο "Δικέφαλος" στα πρώτα του 17 ματς στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ και Αρη (εντός και εκτός έδρας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK