"Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για τον Μαρκόπουλο..."

Ο μάνατζερ του Σούλη Μαρκόπουλου, Τομ Αγγελάκης, μιλάει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ομάδων άλλων χωρών για τον Ελληνα κόουτς και τονίζει ότι δεν έχει γίνει πρόταση από τους "πράσινους"

Δεν μπορεί να μην απασχολεί τον ΠΑΟΚ το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου όταν εκείνος δηλώνει ανοιχτός σε μια καλή πρόταση και το όνομά του "παίζει" για τον Παναθηναικό. Απευθυνθήκαμε στον ατζέντη του, Τομ Αγγελάκη και αρχικά τον ρωτήσαμε για τους "πράσινους" και τον Ελληνα κόουτς. "Υπήρξε κάποια στιγμή ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όχι όμως πρόταση", τόνισε ο γνωστός μάνατζερ ενώ για το ότι "κυκλοφόρησε" πως ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε στην Αθήνα για να συζητήσει με τους "πράσινους", ήταν ξεκάθαρος:

"Δεν υπάρχει αυτό. Είναι αστείο...". Τι θα γίνει στο εξής με τον ΠΑΟΚ; "Εχει συμβόλαιο (σ.σ. υπάρχει όρος στο τέλος του κάθε χρόνου στο συμβόλαιό του που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όπως μας είπε χθες ο κ. Αγγελάκης σε νέα επικοινωνία που είχαμε μαζί του)", τόνισε ο γνωστός μάνατζερ που πρόσθεσε πάντως πως για τον Μαρκόπουλο "έχω ενδιαφέρον από ομάδες από άλλες χώρες".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Μαρκόπουλος θα μείνει στον "Δικέφαλο" είπε "δεν ξέρω" ενώ να σημειωθεί πως ο Αγγελάκης θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για κάποιες δουλειές του. Ετσι με την ευκαιρία της παρουσίας του στη πόλη, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κουβέντα.

Περί Ζάρα...

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Θοδωρή Ζάρα για τριετές συμβόλαιο ενώ ο Αρης για διετές. Βέβαια παίζει ρόλο και το οικονομικό γιατί οι "κίτρινοι" του έκαναν αρκετά καλή πρόταση. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής θα "ζυγίσει" τα δεδομένα και θα απαντήσει μετά το σαββατοκύριακο.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα